............

Stack iväg förut på förmiddagen med Rosie, vi åkte till marieberg o shoppade lite o sen åkte vi in till stan o käkade kina mat MUMS! =) o nu är ja hemma igen...ska ta mig ett riktigt skönt bad nu  ;)

hörs sen!


Kommentarer
Postat av: Nina

Det känns ju så.. Tyvärr.

Försöker ju höra av mig till dig också och frågar om du vill göra nåt. Men det är nog lättare för dig att umgås med de som inte har barn + Linda som kan gå utan Bastian..

Det känns bara så ensamt sen jag fick barn. Ingen vill göra nåt med mig längre. Se bara hur länge sen det var sist vi träffades. Tid har du ju eftersom du träffar Sandra varje dag nästan.

Men men, jag kan inte tvinga dig till nånting, det vill jag inte heller. Men det skulle vara kul att bli räknad med ibland :(

2008-08-15 @ 20:05:34
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Nina

Jag vet att ni träffas ofta på kvällarna. Jag begär inget av dig Petra, menar bara att det skulle vara roligt att vara nåns (behöver inte vara du) förstahandsval nångång och inte den som alla väljer när ingen annan kan. Men jag menar mer som igår och idag. Du sa att du inte hade tid men ändå gick du o Sandra hem till dig efter tippen o bara satt. Och idag gick du med Rosie till marieberg. Du sa att du inte skulle vara länge o ringa sen men det gjorde du inte. Det känns inte bra sådär.

Du kanske inte vet att jag redan mår dåligt över många saker just nu (?) och när nån struntar i mig så mår jag bara sämre. Jag skyller inte nåt på dig. Jag vill bara ha vänner som bryr sig. That's all.

2008-08-15 @ 20:51:05
URL: http://ninac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0