Mys helg

Helgen över och återigen är måndagen här. Känner mig pigg och utvilad efter en skön helg. I fredags kom min familj över för att fira mig och Vincent i efterskott. Kex, ost o fika blev det :) tack för de fina presenterna!!
Och i lördags hade jag och älsklingen en mys kväll ihop. Vi gick först ut och åt god mat, plankstek åt jag o det va såå gott :D efter det gick vi på bio och såg berättelsen om pi som var väldigt bra! Jag var först skeptisk till filmen då
Det är en äventyrs film haha men jätte bra var den!
Meningen var att Jonas hade tänkt överraska mig med en heldag på loka brunn (spa) men det blev lite förhinder. Så dit får vi åka en annan gång ;)
I veckan o helgen är det jobb, dock ledig på ons o tors :) lyx! Gör väl inget speciellt på ledigheten utan jag spenderar väl dagarna med min lilla busunge <3Kärlek

I sommar har vi vart tillsammans i 12 år! Kärleken blir bara starkare o starkare <3


Barnfri helg

Nu är jag tillbaka i den vanliga vardagen igen, jag har börjat jobba efter en mammaledighet på ca 14mån och det känns jätte bra! Så skönt med lite mer måsten haha.. Vart ju lite lat sista tiden och gjorde inget vettigt alls så det här kommer bli bra! Inskolningen på dagis har gått super bra och Vincent trivs som fisken i vattnet och det är ju oxå så himla skönt! Saknar Lill busen massor!!


RSS 2.0