Prova

Idag hade vi den vanliga söndags middagen, dvs tacos :)
Vi brukar variera mellan köttfärs eller kyckling. Idag testade vi för första gången lövbiff- taco och det var SUPER gott! Lätt nåt jag rekommenderar :)
Så det var den roliga söndags uppdateringen från min sida :p


Välkommen till världen

Idag har varit en fin och efterlängtad dag! Vaknade 04:36 av ett sms från min fina vän Rosie. Hon smsar då att de är inne på förlossningen... tror ni jag kunde somna om? Fram tills morgonen låg jag då och då o kollade mobilen ifall hon skulle smsa att det var färdigt haha. Men så kom han, vet ej exakt tid punkt men tror det var runt 11:30. Så fin liten välskapt pojke! En blandning mellan mamma och pappa, fast ser nog liite mer Rosie i hans utseende. Vincent´s blivande bästa kompis :D Längtar tills jag får träffa honom och Rosie oxå så klart!

GRATTIS ännu en gång!! <3

Morgon sällskap

Alldeles snart kommer Sandra hem till mig. Inte illa och få kaffe sällskap klockan tio på morgon kvisten :) Morgonen är väl den tidpunkt jag har som mest tråkigt haha.. Vincent sover än så jag har haft god tid på mig denna morgon och unnat mig en lååån dusch. Att ta en dusch varje morgon är inte alltid man hinner nu för tiden så jag verkligen njuuter de dagar jag kan stå i lugn o ro haha!
Annars händer det nog inget speciellt under dagen, har haft två hektiska dagar med tapetsering och fix inför lägenhets besiktningen vi hade igår. Och vi blev godkända!! sån lättnad, då slipper vi lägga ner energi på denna lägenhet och nu kan vi börja räkna ner till flytten :D och bara fokusera på packning vilket är det TRÅKIGASTE som finns.

Nu är kaffet färdigt och Sandra är på ingång så nu ska vi duka upp lite smått och gott ;) Ha en fin dag gott folk

Mys fredag + klädparty

Denna dag fick bli en hemma-fixar dag.
Förbereder i vardagsrummet för tapetsering så nu när det är tomt på väggarna , nu känns det blir kalt o... usch hehe. Ännu värre blir det väl imorgon när även gardinerna ryker. Sen får det vara "tomt" där inne fram tills vi flyttar. Det är ju ett tag kvar, flytten blir ju av runt den 30:e nov men så har vi besiktning nu på tis så därför är ja bråttom med tapetsering :) så, det blev en lång o onödig information ang vårt v-rum men ja ja nu vet ni det ;)

I eftermiddags var jag + några till bjudna på me&i party hemma hos Linda. Beställde några super fina plagg till Vincent o ett par mjukis brallor till mig. Jätte fint sortiment med många roliga färg-glada barn kläder. Det uppskattas eftersom det oftast säljs så vanliga "tråkiga" kläder i affärerna. När partyt var klart tog vi oss vidare hem till Sofie för fika o snack.. Där blev vi en bra stund :) tack tjejer för en trevlig kväll!! Nu ska jag stänga mina blå o sooova är ap trött!! God Natt o trevlig helg :)


Allt rullar på...

Nu har det varit fullt upp med det ena o det andra. Dagarna går i ett och på köpet har jag en liten bus unge att ta hand om, en riktig Emil i lönneberga har han blivit! haha...

Nu har vi kära mormor på besök hos oss hör i Örebro :) följer förmodligen med henne hem till Särna en snabbis. Sen blir det att hålla sig hemma ett tag, har en del att packa.. Flyttlasset går i slutet på nov :D ska bli roligt men samtidigt lite nervöst haha


RSS 2.0