Ner bäddad skönt i sängen..

Det är oftast när jag ligger i sängen och ska sova som jag börjar på ett inlägg :)
Vet egentligen inte varför för jag e alldeles för trött för o skriva :p jaja iallafall, idag har vi vart hemma hela dagen och kvällen vilket har vart hur skönt som helst! De senaste dagarna har vi vart runt lite överallt så det passade så bra med en "vilo" dag idag hehe. Inte för att jag vilade så värst mkt utan jag tog tag i hemmet. Men skönt är det nu när det är gjort :) nu i skrivande stund snarkar både hundar o bebis och jag kämpar för att hålla ögonen öppna haha så jag ska ta o avrunda här o sen släcka lampan och soova! Gu så skönt det ska bli, godnatt o sov så gott ni med!


Fyfan!!!

Ja usch fyfan säger jag bara! Fick nästan hjärtinfarkt nu på kvällen. Vincent låg och sov i sovrummet när jag hörde att han började gnälla. Jag gick in och han brast ut i stor grin! Det lät inte som vanligt, han lixom mer skrek. Så jag tog upp honom direkt och han grät så han inte fick luft, jag fick panik! Jag vet faktist inte riktigt exakt vad jag gjorde men typ lutade honom framåt.. Han var helt röd i ansiktet. Sån jävla sjuk känsla fick jag i kroppen, jag tänkte nu dör han.. Men så skrek han till igen och brast ut i gråt. Satte mig på säng kanten och vagga honom i min famn.. Och helt plötsligt vart han tyst o sov som om inget hade hänt?! Kan poängtera att han hela tiden blundade.. Drömde han eller vad? Usch hemskt var det och jag lär väl inte kunna slappna av i natt :( min fina bebis...


Regniga dag

Den här onsdagen har än så länge varit rätt lugn. Bara lite hushålls sysslor har jag tagit hand om + Vincent där emellan som ska ha mat haha han vill helst äta hela dagarna tror jag, mitt matvrak till barn :p
Om en stund ska vi bege oss ut till marieberg med sällskap av finaste Sofie :) ska bli mysigt att tralla runt där, skönt med ett köpcenter när det är regn dagar!
Annars då, har väl inte hänt så värst
mycket.. Vincent blir större för varje dag, nu är han jätte stark i nacken så när han ligger på mage håller han huvudet högt upp :) här om dagen vände han sig från mage till rygg min fina lilla plutt. Det är så kul nu när han är med så mycket.. Han verkligen älskar när man pratar med honom o ibland babblar han på rätt bra haha!
Ne, ska ta o göra oss redo för snart kommer soffan...


DOPDAGEN

Vilken fin dag det har varit idag! Dopet var hur fint som helst och stort
tack till Peter & Hanna för allt!!
Kl 13:30 startade dopet i Almby kryka. Det var jätte fint och Lowa var hur
lugn som helst, inga problem att få vatten på huvudet inte hehe.
En grej som var jätte fint var att Hannas mamma + två systrar sjöng för
Lowa, de sjöng Livet i min famn, såå fin text! blev alldeles rörd.
Det är ju verkligen livet man håller i sin famn när man bär sitt barn.

När det var klart i kyrkan gick vi vidare till församlingshemmet där vi fick
super god mat och dryck, Kaffe, tårta och sötsaker :D mums mums!



Här är Lowa med prästen Åke


Peter, Lowa, Hanna


gammel mormor & Lowa, mormor & Vincent ♥



Min stiliga älskling!


Lowa vart trött efter allt såhej, sussade gott i Vincent´s vagn ♥



Sådär, det var några kort ifrån dopet :) Nu ska jag ta och sova, är galet trött!
Godnatt, tack för mig hej

Lowas dopdag!

Idag ska vi väg på dop. Min brors dotter Lowa ska döpas ♥
Jag har duschat och sitter nu här med en kopp kaffe.. ska snart
börja göra mig i ordning, tänkte passa på medans Vincent fortfarande
sover :) Idag ska han ha på sig såå fina kläder som jag köpt hihi en stilig
pojk i sina tuffa fest kläder haha. Härligt att vi fick sånt fint väder även
idag, på Lowas dag.

Igår kom älskade mormor och moster +  mammas kusin och hennes lilla
flicka :) Så jag spenderade hela eftermiddagen och kvällen hos mamma
och pappa, där dom sover över. Är så kul när de kommer ner hit.. tyvärr
blir dom bara här tills måndag morgon men de kommer ner hit om nån
månad igen så det är lugnt :) haha.....

Nehe, dags att sätta lite fart.. Ha en kanon fin dag!

Lovely!

4 nätter på raken nu som lill fisen sover hela natten :) och jag är uppe före honom, hinner göra mig klar, äta frukost o dricka en kopp kaffe innan jag väcker han :) härligt!!!
Nu i skrivande stund ligger han i vaggan och sussar så gott.. Ska snart in i väcka honom. Vi har tid på BVC kl 10:45 tänkte hinna bada honom idag så dags att sätta fart.. Fint väder har vi oxå!! Ha en fin dag :)


Slut på helg

Inte för att det är nån skillnad på helg o vecka för min del :p enda är väl att inte Jonas är hemma på kvällarna hehe...
Jaja, som sagt, älsklingen och hera har ju spenderat helgen uppe i umeå så jag och Vincent blev själva här hemma. Vi har haft fullt upp i allafall. Vi har vart på stan, umgåtts med vännerna, haft mys/fika kvällar, vart hos mamma och pappa. En riktigt bra helg! ;)
Idag har vi spenderat nästan hela dagen hos mamma och pappa. Peter, Hanna och lowa var också där. Blev mat och fika, gott var det.. Tack tack! :)

Jag har nyligen tagit mig ett bad, ska strax mata lill skrutten o sen ska ja väl försöka sova... Godnatt!


Vincent och Emilia

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/520463/images/2012/pic_194554821.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/520463/images/2012/pic_194554832.jpg" class="image">


Lyckligt lottad!

Min finaste!


Då vart vi ensamma då

Idag stack Jonas och ena hunden upp till Umeå och vår andra hund är i mullhyttan hos svärmors gubbe som så snällt kunde vara hund vakt :) jag och Vincent är alltså ensamma hemma och kommer vara det under helgen. Känns väldigt konstigt, för det första har jag aldrig vart hemma här utan Jonas, för det andra, inga hundar hemma = väldigt lugnt o skönt haha.. ne men har känts konstigt att inte ha behövt ge sig ut på promenad.. Kommer bli riktigt skönt att vakna upp o slippa springa ut det första man gör :)
Idag har vi inte gjort något speciellt.. Vart hemma hela dagen, fick på eftermiddagen besök utav Beri. Hon hade med sig käk, tack snälla du! O så fikade vi och underhöll min son som börjar vilja ha uppmärksamhet ;) han ääälskar när man sitter och pratar med honom hehe sötnöten min.
Imorgon vet jag inte va vi ska hitta på.. Kanske blir en sväng upp på stan med mamma.. Får se hur det blir.

Nu ska jag ta och försöka sova ;)
Godnatt!!


Flick besök

Har haft fika sällskap ikväll utav Beri, Linda och Sofie. Blev lite snacks, tv och babbel = härlig kvälls fika, tack för det! ;)
Nu sitter jag i soffan med min lilla kille liggandes bredvid mig. Väntar på att han ska vakna upp för då är det dags för honom att äta igen. Under tiden har jag försökt skriva i min almanacka. Jag skriver i den typ som en "dagbok" alltså vad jag gjort på dagarna, vem jag har varit med och andra viktiga saker. Är så bra att ha om man nån gång vill veta vad man gjorde ett viss datum eller liknande hehe. Men nu sen jag fick barn har jag blivit as slarvig med detta! Så nu har jag massa tomma dagar som jag inte alls minns vad jag gjorde :( skit oxå haha!
Har oxå fyllt i lite i vincents "mitt första år" bok.. och i den skall man gärna klistra i kort på oss o honom men nu förtin framkallar man ju inte kort längre, iallafall inte jag haha. Jag har alla kort på datorn, visst jag kan ju skriva ut men vi har ju tyvärr Ingen skrivare så jag får väl helt enkelt ta o skicka iväg kort till nån foto grej :) är ju roligt minne för Vincent sen när han blir äldre.

Ne usch nu ska jag ta o göra mig i ordning för natten och sen mata lilla prinsen för nu börjar jag bli riktigt trött...

Natti natti gott folk


Vad trött jag blir!

Jag har nu flera gånger försökt att blogga ifrån mobilen men de inläggen går inte att posta :/ irriterande när man suttit och skrivit en massa..
Bara att börja om och försöka igen så nu hoppas jag att detta ska gå att posta iallafall!
Söndag idag = slappar dag ;) var ute på förmiddagen och promenerade med hundarna o Vincent. Har börjat ha honom i bärsele vilket fungerar skit bra! Han trivs och så är det smidigt just när jag går ut med hundarna. Sen har jag tvättat, hängt och vikt tvätt, dammsugit, diskat, vart hos mamma och pappa en stund och nu sitter jag i soffan o matar min prins. Vi väntar på att Jonas ska komma hem, han är o handlar.. Idag ska vi käka hemma gjorda hamburgare ;) mumsigt! Så snart ska vi fixa i ordning käket för sen blir det soff häng resten av kvällen.

Ha en skön söndags kväll!



En tripp på stan..

Godmorrn! :)
Jag har startat min dag med en dusch, tvätt och påklädning av lill fisen, en kopp kaffe och nu käkar han för fullt :) sen ska vi ta oss ut på promenad med hundarna innan vi drar iväg. Vi ska åka och hämta upp mamma o sen upp på stan. Ska fixa lite ärenden och glo runt lite i butikerna när man väl är på stan.
I natt sov mitt lilla hjärta bra så idag är jag utvilad :) vaknade upp o kollade i vaggan, där ligger han o pratar och skrattar för fullt <3 inte konstigt att man har lätt att gå upp tidigt på morgonen när man har en sån glad bebis.. Min lilla prins!

Igår var vi hos mamma och pappa en stund. Även brosan, Hanna och lowa var där :)


...........

Uj, är egentligen alldeles för trött för att blogga men nu när jag ändå loggat in så passar jag på :) har nyss matat klart Vincent och lagt honom i vaggan, han
Somnar nog närsom. Ska oxå ta och sova nu, ögonen orkar knappt hålla sig öppna haha.. Blir alltid döds trött så fort jag lagt mig i sängen.
Kvällen har jag och Vincent spenderat hemma hos rosie, Nina var också där :) var trevligt att få komma ut lite.. Skönt o bara hänga med Människor man tycker om <3
Den här helgen har vi inget direkt planerat så vi får väl se vad som händer.. Ne usch nu avrundar jag här för detta inlägg blev ju as tråkigt haha..
Godnatt på er o sov gott!


RSS 2.0