Kvälls besök

Slänger in ett snabbt inlägg nu när jag äntligen kommer i håg min käre blogg :p jag är inne o läser massa bloggar varje dag och hoppas på att de är uppdaterade så jag har nåt o läsa, men min egna blogg glömmer jag bort helt o hållet haha.

Allt rullar på, Vincent växer o växer.. Han är väldigt glad min Lill fis.. Han pratar och skrattar en massa :)

Nehepp hinner inte skriva mer nu, sandra kommer nu med Kina mat :) nu ska vi svulla och ha lite kvälls fika!


Uppdates

Vi är fortfarande kvar i mora. Vi blir här tills på fredag, då är det dags att åka hem till en pappa som längtar såå efter sin son. Haha stackarn, kan förstå att han saknar honom! Jag skickar kort till Jonas på Vincent nästan varje dag :)
Bara på den här veckan tycker jag att det har hänt massor! Vincent är mer vaken och med på dagarna och han "pratar" för fullt mitt lilla barn.. Jag blir helt varm så fort han klämmer ur sig läten och ler stort mot mig <3

Nu ligger han och babblar för fullt med mormors filt haha älskade unge!


Lördag

Hej alla, hoppas allt är fint! Här har vi det toppen! Vi slappar mest om dagarna och bara har det gött ;) jag, mamma och moster åkte ut och handlade mat, passade på och köpa på mig massa blöjor då vi fick 25:- rabatt på varje paket :) inte illa.. Så nu har vi blöjor så det räcker ett bra tag.
Vincent fick stanna hemma med mormor :)
Nu äter lill fisen och när han är klar är det dags att sova..


Vincent skrattade en massa när moster pussade honom på munnen <3


Första träffen

Äntligen har mormor och moster fått träffa Vincent för första gången! Som dom har längtat :)
Jag, mamma och Vincent åkte upp till mora igår. Gick jätte bra och v sov hela vägen.. Han verkar tycka om att åka bil hehe. Vi blir nog här en vecka, skönt med avkoppling ;) men klart vi saknar pappa Jonas som fick stanna hemma eftersom han jobbar :/

Första träffen med min mormor, vincent's gammel mormor :) han trivdes bra i hennes famn, var så himla glad hela tiden min lilla sötnöt <3


Haha blev lite fel vid förra inlägget..

Appen på mobilen verkar köra sitt egna race.. De bilder som lades upp skulle egentligen ha publicerats i förregår men då gick det inte så de kom upp nu :p skulle ju lägga upp denna alla hjärtansdag kortet ;)


Alla hjärtans dag!




Hoppas ni får en underbar dag med massa kärlek!! ;)


Måndag...

Jahopp, har försökt nu i två dagar att få till ett inlägg ifrån mobilen
eftersom jag sällan sitter vid datorn nu för tiden så blir det lättast att
blogga ifrån den. Men tyvärr så vill inte appen fungera för tillfället :/
surt hehe.. Så nu när jag äntligen sitter vid en dator passar jag på att
uppdatera lite ;) Idag har vi startat dagen med en riktig mys stund i soffan,
jag, Vincent och Hera ♥ 
V har somnat så nu ska jag passa på och göra mig i ordning för att sen ta
en promenad och möta upp Linda.. Så ska vi ut och traska lite :) aldrig fel
med lite frisk luft och motion haha.. Känns såå skönt nu när jag äntligen
börjar få tillbaka motionen, när jag var gravid orkade jag knappt gå 50 meter
och då flåsade jag galet mkt haha!
Ne nu måste jag sätta fart så inte Linda behöver vänta på mig ;)

Ha en super fin dag!

Dagarna rullar på...

Dagarna och veckorna bara flyger förbi känns det som hehe. Jag gör inget speciellt på dagarna utan nu har det mest blivit städning, tvätt, bebis, hundar, matlagning och nån kvälls fika. Blir lite mer att göra här hemma nu när älsklingen börjat jobba. Men allt går
Fint och nu börjar man kunna pussla ihop alla sysslor.. Det jag mest var orolig för var det här med att gå ut med hundarna. Jag trodde det skulle bli jobbigt med påklädning, dra ut vagnen osv.. Men det går jätte bra :) hundarna är så otroligt duktiga när det gäller allt kring Vincent. Dom accepterade honom direkt och de verkar inte alls avundsjuka som vissa djur kan bli. Känns super bra!
Nu har lill fisen ätit så nu hoppas vi p några timmars sömn innan det är dags för mer mat ;) vi var i väg till BVC idag, nu väger han 4340g och är 58,5cm lång... Stora killen!

Ne nu ska jag lägga vincent i vaggan och ta o sova :) godnatt!


Födelsdags fika

Idag har min familj varit till oss, vi hade ett "försenat" födelsedags fika för mig och pappa :) fick fina presenter även fast jag inte inte ska ha nåt. Tack!!

Blev lite kort tagna från ikväll :


Då är man ett år äldre..

Yes nu är man 26år, o nu vill jag inte bli ett år äldre tack :p

I fredags fick jag besök utav tjejerna. Trodde till en början att bara Sandra, Linda och Emma skulle komma på kvälls fika. Men efter en stund så dök även Beri, Nina och Rosie förbi :) de hade ordnat med tårta och när klockan slog tolv på kvällen så sjöng de för mig, mina fina vänner <3 tack igen till er alla! Var jätte skoj att alla kunde komma.

Igår på självaste födelsedagen var jag, Jonas, svärmor och hennes kille o självklart vincent ut på restaurang. Vi var på byblos, ett libanesiskt ställe. Vi beställde in massa olika rätter och ojj vad gott det var! Vi alla var så mätta och belåtna.. En mkt trevlig kväll :)
Imorgon ska vi fira med min familj.. Eftersom jag och pappa fyller på samma dag så blir det dubbel firande imorgon :D

O idag har vi bara varit hemma och haft en mys söndag hela familjen :) nu ska lillen få lite mat och sen är det sängen som gäller...

Natti natti


Bildbomb på lillen



RSS 2.0