Tjat om kön!

Varför ska det tjatas om att tjejer inte ska kläs i "för tjejiga" kläder och man skall inte säga det ena eller det andra till sitt barn.


ex: jag insisterar på att man faktiskt tar och rannsakar varför man gör som man gör och vad det faktiskt har för konsekvenser. Vad är det man tror att man ger sin dotter genom att säga att hon är fin? Vad tror man att man ger henne genom att klä henne si eller så? Varför ska barn vara fina egentligen? Och vad för effekter har det på deras personligheter?


Alltså jag har tröttnat på att det tjatas hela tiden om just vad man klär sina barn i för kläder! Herregud det är väl det minsta problemet vi har i dagens läge?! Aldrig förut har detta varit nåt problem, men nu är folk som galningar när det gäller kläder... killar ska gå i klänningar o tjejer ska inte ha rosa tycker en del... fattar inte hur man tänker då. Låt barn vara barn, låt dom få ha på sig vad dom vill !! Tror knappast nåt barn har tagit skada av att man sagt att
han/hon är fin?!

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag håller med!! Klä barnen i vad fan som helst bara de trivs i det! :)

2011-12-11 @ 16:23:50
URL: http://lindaklingberg.blogg.se/
Postat av: sandra

Helt jävla klockrent skrivet. Är så trött på allt tjaffs hit o dit om just pojk och flickkläder. Varför ska inte en tjej kunna ha rosa eller en pojk i blått det är ju så vi är uppväxta varför ändra på det nu??? Låt flickor få vara just flickor och pojkar ja pojkar. det är inte färgen på kläderna som formar barnet det gör vi föräldrar och pga en viss färg tror ja inte vi misslyckas.

2011-12-11 @ 21:53:39
URL: http://sandrasofias.blogg.se/
Postat av: p

2011-12-14 @ 01:38:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0